Microsoft lëshon Service Pack 2 për Vistan

  Share
  avatar
  A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX;
  Administrator
  Administrator

  Postimet : 617
  Pikët : 1454
  Thanks : 1
  Join date : 14/05/2009

  :D Microsoft lëshon Service Pack 2 për Vistan

  Mesazh nga A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX; prej Sun May 31, 2009 5:09 am

  Microsoft, siç edhe ka paralajmëruar, ka lëshuar Service Pack 2 për
  sistemin e vet operativ Vista. Gjithsesi u rekomandojmë të gjithë
  përdoruesve të instalojnë këtë përmbledhje arnimesh dhe përmirësimesh.
  Në mënyrë që të instaloni SP2, së pari në Vista duhet të keni të
  instaluar Service Packun e parë (SP1). SP2 në versionin për Vistan
  32-bitëshe ka rreth 380 megabajt dhe sjell mbështetje për harduerin e
  ri si dhe përmirëson gabime dhe lëshime të shumta të sigurisë të cilat
  janë gjetur pas daljes së Service Packut të parë.

  Listën komplete të risive në SP2 mund ta gjeni në faqet zyrtare të
  kompanisë Microsoft, e në mesin e ndryshimeve më të rëndësishme janë
  mbështetja për Bluetooth e Wi-Fi, mundësia e incizimit të dhënave në
  mediumet Blu-ray, kërkim më i përmirësuar dhe mbështetje për procesorët
  64-bitësh të kompanisë VIA.

   Ora është Tue Jul 17, 2018 9:13 pm