Cudi, gjithmonë pse?

  Share
  avatar
  loti the hacker
  WebMaster
  WebMaster

  Postimet : 522
  Pikët : 1499
  Thanks : 7
  Location : TeToVa
  Join date : 07/05/2009

  (N) Cudi, gjithmonë pse?

  Mesazh nga loti the hacker prej Mon Jun 01, 2009 8:32 am

  Çudi GJITHMONË PSE ...?


  - Pse një jahudi mund të rris mjekrën e tij në mënyrë që të praktikojë besimin e tij ?


  - Por kur një Musliman bën të njëjtën gjë, ai është një ekstremist dhe terrorist ?


  - Pse një murgeshë mund të mbulohet nga koka deri në thembër në mënyrë që ti përkushton devotshmërinë e saj Zotit.


  - Por kur një Muslimane e bën të njëjtën gjë ajo është e shtypur !


  - Kur një grua perëndimore qëndron në shtëpi për ti shërbyer burit dhe fëmijëve, ajo është e respektuar sepse po sakrifikon vetën për të bërë mirë për familjen e saj ?


  - Por kur një Muslimane e bën një gjë të tillë me dëshirën e saj, ata thonë:” ajo duhet të jetë e lirë ”!


  - Çdo vajzë mund të shkoj në universitet dhe të vesh qka të dojë dhe ka lirinë dhe të drejtat e saj ?


  - Por kur një Muslimane vesh Mbulesën e saj ata e ndalojnë ata të hyj në Universitetin e saj !


  - Kur një fëmijë ja përkushton veten një subjekti ai ka aftësi.


  - Por kur ai përkushton veten e tij Islamit ai është i dështuar !


  - Kur një Krishter dhe Jahudi mbyt ndonjërin feja nuk përmendet,


  - Por kur një Musliman akuzohet për krim është Islami ai që dërgohet në gjykatë !


  - Kur ndokush sakrifikon veten e tij për ti shpëtuar të tjerët ai madhështor dhe të gjithë e respektojnë .


  - Por kur një Palestinez e bën një gjë të tillë për të mbrojtur djalin nga vrasja, vëllaun e tij nga thyerja e këmbës, nënën nga dhunimi, shtëpinë nga shkatrimi, dhe xhaminë nga prishja. Ai merr titullin terrorist! Pse? Sepse ai është musliman!


  - Kur ndodh ndonjë problem ne pranojmë ndonjë zgjidhje?


  - Nëse zgjidhja gjindet në Islam, ne e refuzojmë ta pranojmë atë.


  - Kur ndokush vozit një veturë perfekte në drejtim të gabuar askush nuk e mallkon veturën.


  - Por kur ndonjë Musliman bën ndonjë gabim apo trajton njerëzit në mënyrë të gabuar- njerëzit thonë :”Arsyeja është Islami ”!  Pa shikuar nga tradita Islame, njerëzit besojnë cka thonë gazetat.
  Por cështja është cka thotë Kur'ani!

   Ora është Wed Dec 12, 2018 9:46 pm