Si Te KrijOjM Cs 1.6 Server ( TJETER MENYR )

  Share
  avatar
  loti the hacker
  WebMaster
  WebMaster

  Postimet : 522
  Pikët : 1499
  Thanks : 7
  Location : TeToVa
  Join date : 07/05/2009

  (N) Si Te KrijOjM Cs 1.6 Server ( TJETER MENYR )

  Mesazh nga loti the hacker prej Mon Jun 01, 2009 6:39 am

  Krijojm nje folder te ri me emrin HLDS ne C:/ (keshtu do te doket C:/HLDS)

  - Shkarkojm
  http://www.steampowered.com/download/hldsupdatetool.exe
  dhe e intalojm ne C:/HLDS (klikojm dy her - NEXT - Agree - e intalojm ne C:/HLDS - YES)

  - Tash shkoim START - Run - shkruim CMD - klikojm OK

  - Tash ne dritaren qe na hapet shkruajm :
  cd C:\HLDS. edhe Enter ntastier

  - Tash prap shkruajm ket komand :
  hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir . (me .(pik) ne fund)

  - Edhe tash presim deri sa te perfundon shkarkimi i fajllave

  - Kur te perdunfoj shkarkimi do te shkruaj keshtu : HLDS installation up to date.

  - Tash shkruim prap tjetren komand menjer ne vazhdim pasi te perfundon shkarkimi :
  hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir .

  - Perseri do te shkarkohen tjer fajlla dhe ne fund prap kur te perfundoj shkarkimi do te shkruaj :
  HLDS installation up to date.

  - Tash shkarkojm kete Patch v.21:
  4shared.com/file/24695319..._full_V21.html

  - E instaloim ket patch ne C:/ProgramFiles/Valve/cstrike dhe ne
  C:/HLDS/cstrike

  - Instalimi i patchit behet keshtu :
  1. E hapim zgjedhim gjuhen dhe klikojm OK
  2. Next
  3. Next
  4. Destination Folder ju tregova me lart ku ta instaloni ne 2 vende
  5. Install

  - Tash duhet te beni vetem edhe nje send te konfiguroni fajllin me emrin server.cfg
  1. Shkojm ne C:\HLDS\cstrike dhe e hapim ket fajll me Notepad
  2. Fshijm te gjitha komandat qe gjendet aty
  3. Dhe i qesim keto komanda :

  hostname "Emri i serverit"
  mp_autokick 0
  mp_autocrosshair 0
  mp_autoteambalance 0
  mp_buytime 2
  mp_consistency 1
  mp_c4timer 35
  mp_fadetoblack 0
  mp_falldamage 0
  mp_flashlight 1
  mp_forcecamera 3
  mp_forcechasecam 2
  mp_friendlyfire 0
  mp_freezetime 0
  mp_fraglimit 0
  mp_hostagepenalty 0
  mp_limitteams 6
  mp_logfile 1
  mp_logmessages 1
  mp_logdetail 3
  mp_maxrounds 0
  mp_playerid 0
  mp_roundtime 3
  mp_startmoney 800
  mp_timelimit 35
  mp_tkpunish 0
  mp_winlimit 0

  sv_aim 0
  sv_airaccelerate 10
  sv_airmove 1
  sv_allowdownload 1
  sv_clienttrace 1.0
  sv_clipmode 0
  sv_allowupload 1
  sv_cheats 0
  sv_gravity 800
  sv_lan 1
  sv_maxrate 7000
  sv_maxspeed 320
  sv_maxupdaterate 101
  sys_ticrate 10000
  decalfrequency 60
  pausable 0
  log on
  decalfrequency 60
  edgefriction 2
  host_framerate 0
  exec listip.cfg
  exec banned.cfg
  rcon_password (passwordi per rcon) pa kllapa

  - Edhe u kry

  - Tash per me aktivizu serverin kemi 2 menyra , un do tju tregoj vetem menyren e 1 pasi e 2-ta edhe me e komplikume :

  - Menyra e 1 :
  1. Shkojm ne C:\HLDS. e hapim fajllin me emrin : hlds
  2. Na hapet ni dritare tash ja dhojm kto te dhana :

  - Game: CounterStrike
  - Server Name: Emri i serverit
  - Map: qfardo qe doni
  - Network: Internet
  - Max. Players: sa te doni
  - UDP Port: 27015
  - RCON Password: paswordi per rcon
  - Secure (Valve Anti-Cheat): kta lene qysh o
  - Edhe klikoni Start

  klm:D

   Ora është Thu Nov 15, 2018 10:32 am