Reload this Page Bing – konkurrenti i ri i Google

  Share
  avatar
  A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX;
  Administrator
  Administrator

  Postimet : 617
  Pikët : 1454
  Thanks : 1
  Join date : 14/05/2009

  (N) Reload this Page Bing – konkurrenti i ri i Google

  Mesazh nga A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX; prej Sun May 31, 2009 5:12 am


  Nga Microsofti kanë vërtetuar lansimin e shërbimit të tyre të ri për kërkim të internetit, ai do të thirret Bing.
  Sistemi,
  sipas pohimeve të Microsoftit, është i bazuar në “sistemin e vendosjes”
  me të cilin krijohet një qasje tërësisht e re e kërkimit të internetit.
  Mënyra në të cilën Bing funksionon do të duhej të lehtësojë përdoruesve
  kërkimin e internetit, por edhe të ofrojë rezultate më të sakta të
  kërkimit.

  “Makinat e sotme të kërkimit të internetit me të madhe u ndihmojnë
  njerëzve në shfletimin e internetit dhe gjetjen e informatave, por nuk
  janë edhe aq të dobishme kur përdoruesve u duhet ndihmë për t’i
  përdorur ata informata”, ka deklaruar shefi ekzekutiv i Microsoftit,
  Steve Ballmer.

  “Bing është hapi i parë në përpjekjen afatgjate të Microsoftit për të
  lehtësuar kërkimin dhe shfrytëzimin e informatave nga interneti”, ka
  shtuar ai.

  Nga risitë të cilat i sjell Bing vlen të veçohet Best Match e cila ndan
  rezultatet më të mira të kërkimit, Quick Preview i cili duke kaluar me
  kursorin e miut mbi të hap një dritare me informata shtesë dhe Web
  Groups për grupimin e rezultateve në mënyrë intuitive.

  Bing do të jetë tërësisht operacional dhe në dispozicion për përdorim në mbarë botën prej datës 3 korrik të këtij viti.

   Ora është Tue Jul 17, 2018 7:06 pm