“Projekti Isa”, për konvertim të muslimanëve

  Share
  avatar
  A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX;
  Administrator
  Administrator

  Postimet : 617
  Pikët : 1454
  Thanks : 1
  Join date : 14/05/2009

  (N) “Projekti Isa”, për konvertim të muslimanëve

  Mesazh nga A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX; prej Sun May 17, 2009 12:08 pm  “Projekti Isa”, për konvertim të muslimanëve

  “Projekti
  Isa”, për konvertim të muslimanëveNjë organizatë neo-evangjeliste është
  duke u munduar ta përhap krishterimin në mesin e muslimanëve ta Azisë
  përmes radio programeve që lëshojnë dashuri dhe respekt për Jezu
  Krishtin. "Ne kemi kërkuar nga njerëzit e Zotit qe të luten dhe të na
  përkrahin gjersa ne po mundohemi të sjellim dashurinë për Jezu Krishtin
  tek bota muslimane,"thotë Greg Haris, president i Kompanisë
  Transmetuese "Lindja e Largët." "Kjo kompani ka transmetuar në botën
  muslimane për shumë vite, dhe ne kemi kuptuar se kur muslimanët
  dëgjojnë për dashurinë ndaj Zotit, ata janë të etur për të ditur më
  shumë." Kjo kompani e cila e transmeton programin e saj në më se 150
  gjuhë, ka filluar planin e saj afatgjatë për të përfshirë muslimanët
  gjerësisht. Programi i quajtur "Projekt Isa"do të mbulon muslimanët në
  Indonezi, Bangladesh, Indi dhe Pakistan, qe së bashku përbëjnë gjysmën
  e popullsisë muslimane në botë. Tashmë kjo kompani është në fazën e
  fundit për realizimin e programit të saj në Indonezi, qe është vendi më
  madh musliman. Emri i projektit u zgjodh pasi hulumtimet treguan se
  emri i Jezusit nuk është i huaj për muslimanët. Muslimanët besojnë në
  të si një ndër Profetët më të mëdhenj dhe se ai është i biri i Merjemes
  por jo i biri i Zotit, dhe se lindja e tij ishte një mrekulli. Sa për
  kryqëzim, muslimanët besojnë se Jezusi nuk është kryqëzuar, por është
  ngritur në qiell. Andaj përdorimi i emrit të Jezusit është mënyra më e
  mirë për të tërhequr muslimanët. Kisha e Anglisë, pas një takimi qe
  pati këtë javë, me shumicë e mbështeti këtë projekt duke ju thënë:
  "Ecni para dhe punoni."

  __________________
  Click this bar to view the full image.

  ©Design Proff.
  100% Llapjon
  Offline Per Pak Koh !


  Click this bar to view the full image.

   Ora është Wed Dec 12, 2018 8:52 pm