Gripi i derrave: Mallkimi i Allahut mbi Amerikën

  Share
  avatar
  A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX;
  Administrator
  Administrator

  Postimet : 617
  Pikët : 1454
  Thanks : 1
  Join date : 14/05/2009

  (N) Gripi i derrave: Mallkimi i Allahut mbi Amerikën

  Mesazh nga A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX; prej Sun May 17, 2009 11:41 am

  Gripi i derrave: Mallkimi i Allahut mbi Amerikën
  Çdonjëri me sy mund ta sheh qartë se kjo sëmundje e re është mallkim
  prej Allahut mbi Amerikën. Muxhahidët dhe ata që i përkrahin ata
  vazhdojnë që ta lusin Allahun që ta shkatërrojë Amerikën. Allahu iu
  është përgjigj.

  Gripi i derrave ka arritur në 11 shtete, ndërsa qeveritë po i mbyllin
  shkollat, po bëhen planifikime për prodhime vaksinuese dhe rezerva të
  barnave anti virusale. Më shumë se 250 njerëz është konfirmuar se kanë
  marrë gripin e derrave të konfirmuar me testin gjenetik, sipas
  Organizatës Botërore të Shëndetësisë (WHO).

  Statistikat e WHO, të cilat mbetën mbrapa prej raportimeve të
  agjenturave nacionale dhe lokale, tregojnë për raste të konfirmuara në
  SHBA, Meksikë, Kanada, Australi, Gjermani, Holandë, Zvicër, Izrael,
  Spanjë, Britani të Madhe dhe në Zelandë të Re.

  Çdo gjë vije prej Allahut.

  Ai që e mohon këtë thënie nuk është musliman.

  Çdonjëri me sy mund ta sheh qartë se kjo sëmundje e re është mallkim
  prej Allahut mbi Amerikën. Muxhahidët dhe ata që i përkrahin ata
  vazhdojnë që ta lusin Allahun që ta shkatërrojë Amerikën. Allahu iu
  është përgjigj. Sot, ata po shkatërrohen ushtarakisht, ekonomikisht,
  dhe tani ata po shkatërrohen me një sëmundje të re e cila po përhapet
  shpejtë. Allahu i mbrojt muslimanët në perëndim prej kësaj sëmundje dhe
  kjo sëmundje ti arrij të gjithë armiqtë e Allahut që Qeveria Amerikane
  mos të ketë mundësi ta lëvizë asnjë gishtë kundër Umetit!

  Njerëzit e botës duhet ta kuptojnë se të ndaluarit e derrit në islam
  kjo sjellë më shumë dobi se sa dëm. Islami është e vetmja rrugë e
  suksesit në të dy botët.

  Si shtesë, Amerikanët duhet të fillojnë që ta kuptojnë se qeveria e
  tyre po e lufton Allahun Subhanehu ue Teala "në luftën e tyre fals ndaj
  terrorizmit". Mësimi i ditës është: Nëse ju e luftoni Allahun, Allahu
  do të ju jep fund juve në të dy botët.

  E lus Zotin tim që të vazhdon që ta dënoj Amerikën, aleatët e saj dhe Izraelin në një mënyrë që kurrë nuk është pritur.

   Ora është Wed Dec 12, 2018 9:02 pm