Istalo CS Servers ne VPS - Virtual Private Server

  Share
  avatar
  A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX;
  Administrator
  Administrator

  Postimet : 617
  Pikët : 1454
  Thanks : 1
  Join date : 14/05/2009

  (N) Istalo CS Servers ne VPS - Virtual Private Server

  Mesazh nga A.[s].W.-TeaM | tR1pLeeX; prej Sun May 17, 2009 7:02 am

  Mas Pari Krijojm 1 Folder NE C:/ HLDS (kshtut dduhet mu dok C:/HLDS)

  Pastaj Shkarkojm Hldsupdatetool.exe .- 4shared.com/file/97736302/18946d11/hldsupdatetool.html

  Pasi Te instalojm hldsupdatetool.exe shkojm

  Start -> Run -> shkruajm CMD -> i mshojm enter ose ok

  Hapet 1 Dritare dhe shenojm cd C:\HLDS dhe e shtypmi enter ne tastier

  Tani Shkruajm prap ket kommand:

  hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .

  dhee Presmi Shkarkimin E Fjalve

  Kur perfundon Shkarkimi I Fjalve Do Te Shkruaj HLDS installation up to date.

  Tani Prap Shkruajm Kete komand

  hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir .

  dhee Presmi Shkarkimin E Fjalve

  Kur perfundon Shkarkimi I Fjalve Do Te Shkruaj HLDS installation up to date

  Tani Shkarkojm Patchin21:
  4shared.com/file/24695319..._full_V21.html

  E instalon Patchin Ne C:\HLDS\cstrike

  Instalimi i patchit behet keshtu :
  E hapim zgjedhim gjuhen dhe klikojm OK
  Next
  Next
  Destination Folder ju tregova me lart ku ta instaloni ne 2 vende
  Install

  Tashti Duhet Te Konfigurjom Fajllin Server.cfg

  Shkojm C:\HLDS\cstrike edhe e hapmi fajllin server.cfg
  I Fshijm Te Gjitha Komandat Qi Qenden Aty
  Dhe i Qesmi Kto Komand


  Kodi:

  hostname ".:[ Pllumi public server]:. #1"
  mp_autokick 0
  mp_autocrosshair 0
  mp_autoteambalance 0
  mp_buytime 2
  mp_consistency 1
  mp_c4timer 35
  mp_fadetoblack 0
  mp_falldamage 0
  mp_flashlight 1
  mp_forcecamera 3
  mp_forcechasecam 2
  mp_friendlyfire 0
  mp_freezetime 3
  mp_fraglimit 0
  mp_hostagepenalty 0
  mp_limitteams 6
  mp_logfile 1
  mp_logmessages 1
  mp_logdetail 3
  mp_maxrounds 0
  mp_playerid 0
  mp_roundtime 3
  mp_startmoney 800
  mp_timelimit 35
  mp_tkpunish 0
  mp_winlimit 0

  sv_aim 0
  sv_airaccelerate 10
  sv_airmove 1
  sv_allowdownload 1
  sv_clienttrace 1.0
  sv_clipmode 0
  sv_allowupload 1
  sv_cheats 0
  sv_gravity 800
  sv_lan 1
  sv_maxrate 7000
  sv_maxspeed 320
  sv_maxupdaterate 101
  sys_ticrate 10000
  decalfrequency 60
  pausable 0
  log on
  decalfrequency 60
  edgefriction 2
  host_framerate 0
  exec listip.cfg
  exec banned.cfg
  rcon_password pllumi  Edhe Perfundoj

  Tash per me aktivizu serverin kemi 2 menyra

  Menyra e 1 :
  Shkojm ne C:\HLDS. e hapim fajllin me emrin : hlds
  Na hapet ni dritare tash ja dhojm kto te dhana :

  Game: CounterStrike
  Server Name: JHN Gaming
  Map: de_dust2
  Network: Internet
  Max. Players: 32
  UDP Port: 27015
  RCON Password: paswordi per rcon
  Secure (Valve Anti-Cheat): kta lene qysh o
  Edhe klikoni Start

   Ora është Fri Jun 22, 2018 1:43 am