AMX commands

  Share
  avatar
  e.Xtract
  Moderator
  Moderator

  Postimet : 83
  Pikët : 163
  Thanks : 0
  Location : Hajvali
  Join date : 15/05/2009

  (N) AMX commands

  Mesazh nga e.Xtract prej Sat May 16, 2009 2:51 am

  amx_kick "emrin kon po don me kick"
  amx_ban "emrin kon po don me banirat"
  amx_banip "emrin kon don eme banirat me IP"
  amx_unban "emrin ose IP per me ja hek banin"
  amx_slay "emrin" - per me ja bo kill
  amx_slap "emrin" - per me ja dridh ( shuplak )
  amx_cvar sv_restart 1 - per me res
  amx_map "emrin e mapit" - per me ndru mapin
  amx_nick "emrin qysh e ka" "emrin qysh po don me ja bo"
  amx_say "mesazhi qa podon me shkru"
  amx_psay white "me fol me tbardha"
  amx_tsay white "tbardha anash"
  amx_csay white "tbardha ne mes"
  amx_votemap map1 map2 - .psh. amx_votemap de_dust2 de_nuke de_prishtina
  amx_vote "pytja qa po don me vet" "pergjigja 1" "pergjigja 2"
  amx_chat "tekstin" ( me kete komand fol veq me admina tjertnuk mund ta shohin )
  amx_kickmenu ( menuja per kick )
  amx_banmenu ( menuja per ban )
  amx_cvarmenu (menuja e CVAR )
  amx_reloadadmins ( per tja bere refresh fajllit ku jon adminat nese shtoni ndonje admin )
  amx_pause 1 ( per ta bere pause serverin )
  amx_pause 0 ( per ta hekur pausen )
  amx_off ( nese doni ta nalni AMX )
  amx_on ( per ta leshuar AMX )
  amx_rcon ( dergon ne server komandat permes rconit )
  amxmodmenu - per paraqitjen e te gjithe menuve qe jan me amx
  amx_cvar sv_password "paswwordi i srv" - per ti qitur password serverit
  amx_cvar mp_freezetime 8 - per tja ndryshuar freezetime srv


  Per ti par full komandat dhe acesat te cilat i keni e shenojm ne consol :
  amx_help
  dhe to te shihni sa acesa i keni dhe te gjitha komandat te cilat mund ti perdorni

   Ora është Mon Jun 18, 2018 6:58 pm