Rregullorja e Forumit!!..

  Share
  avatar
  loti the hacker
  WebMaster
  WebMaster

  Postimet : 522
  Pikët : 1499
  Thanks : 7
  Location : TeToVa
  Join date : 07/05/2009

  (N) Re: Rregullorja e Forumit!!..

  Mesazh nga loti the hacker prej Mon Jun 08, 2009 1:42 pm

  Kujdes
  -------

  Rregullorja e Forumit

  Informacion:
  --------------
  Regjistrimi në këtë forum është falas! Sidoqoftë ju duhet ti përmbaheni të tëra rregulloreve të vëna nga webmasteri. Nëqoftëse ju i pranoni kushtet, ju lutem shikoni kutinë 'Unë Pranoj' dhe klikoni në butonin 'Regjistrohuni' që ndodhet më poshtë. Nëqoftëse ju dëshironi të resgjistroheni, Nëqoftëse ju dëshironi të anullosh resgjistrimin, klikoni këtu për tu kthyer tek indeksi i forumit.
  Megjithatë administratorët dhe moderatorët e KaloMir.Com do të përpiqen të mbajnë të gjitha mesazhet e pakëndshme të ketij forumi, është një gjë e pamundshme për ne të shikojmë cdo mesazh. Të gjitha mesazhet shprehin këndvështrimet e autorit, dhe vetëm autori dhe vetëm ai është i përgjigjshëm për cdo përmbajtje mesazhi.
  Duke rënë dakord me këto rregulla, ju tashmë e dini që ju nuk duhet të postoni asnjë mesazh që është jashtë teme, vulgar, sharje, racizëm, presione të llojeve të ndryshëm dhe gjithashtu mosbindja juaj ndaj rregullores në qdo nën-forum përkatës.

  Webmasterat e KaloMir.Com rezervojnë të drejtën për të lëvizur, redaktuar, hequr, mbyllur, fshirë për q'farëdo lloj arsyeje.


  1. Sjellja shoqërore


  • Asnje shkrim me permbajtje raciste, nacionaliste apo fyese nuk do te tolerohet. Te gjitha shkrimet e tilla do te fshihen pa paralajmerim. Ketu bejne pjese edhe fotografite me permbajtje te papranueshme. Kercenimet ndaj anetareve te tjere nuk do te tolerohen. Ju jeni i mireseardhur qe te shprehni mendimet tuaj dhe te sfidoni te tjeret me mendimet apo opinionet tuaja, por ne menyre te rrespektueshme dhe pa e fyer askend.
  • Fyerja e anetareve mund te sjellë deri te perjashtimi i anetarit.


  1. Gjuha e Forumit


  • Forumi i KaloMir.Com eshte forum ne gjuhen shqipe dhe te gjitha postimet ne forum duhet te behen ne gjuhen shqipe, perveq citimeve, teksteve te librave, termave internacional, etj. Ne forum te perdoren sa me pak lokalizmat dhe te mundohemi te shkruajme me gjuhe sa me te paster.


  1. Perseritja e temave


  • Mos hapni tema te njejta ne shume rubrika njekohesisht. Para se te hapni nje temë shikoni se a egziston ajo teme ne Forum. Temat e perseritura do te fshihen. Ju lusim qe gjate hapjes se temave te hapni temat ne rubrikat perkatese.


  1. Logo personale (Avatar) dhe Firma (Signature)


  • Logo personale nuk duhet te jete me e madhe se 80x80 piksela. Firma juaj nuk duhet te permbaje imazhe me te medha se 350x80 piksela apo nuk duhet t'i kaloj? 3 rreshta me 200 simbole. Ne firmen tuaj nuk duhet te kete linqe te faqeve tjera,pra asnne reklame e ndonje websiti ose forumi nuk tolerohet.Nese ndokush perdor mund te merre Verejtje.
   Administratori ka te drejte te fshijë logon tuaj personale apo firmen nese nuk eshte ne pajtim me Rregulloren e Forumit.


  1. SPAM, Marketing


  • Mundohuni qe pergjigjet ne tema te jene kuptimplota, mos te permbajne vetem nje emotikon apo nje fjale. Sa me shume qe te diskutojme pasurojme edhe dijen tone dhe te tjereve. Mos beni postime ku i ftoni anetaret e forumit qe te vizitojne faqe te tjera per qellime komerciale (si p.sh webfaqe personale, te kompanive). Reklamimi i faqeve te tjera ne Forum ndalohet. Postime te cilat permbajne marketing te ndonje sherbimi apo produkti do te fshihen. Për veq ku ështe tema e caktuar ku e ka caktuar WebMasteri.


  1. Identitetet e dyfishta


  • Nese zbulojme se ndonje anetare po perdore dy apo me shume emra ne forum do te perjashtohet nga forumi, posaqerisht nese paraqitet ne gjini te ndryshme.


  1. Editimi i postimeve


  • Administratorët kane te drejte te editojne apo fshijne postimet tuaja nga forumi nese jane ne kundrshtim me Rregulloren e Forumit. Nese mendoni se iu eshte bere e padrejte ne fshirjen apo editimin e postimeve ju lutem kontaktoni Administratorin e Forumit Ketu


  1. Ndalohet madhesia e shkronjave tek firma


  • Ndalohet madhesia e shkronjave tek firma, sepse humb kuptimin e postimit. Madhesia tek firma duhet te jete normal jo shkronjat e rritura shume. Ne rast se dikush rrit shkronjat tek firma e tij me nje format te madh, firma do t'iu editohet ose do te merr Verejtje.


  1. Ndalohen temat Fetare


  • Ai antare qe hap ndonje teme me permbajtje fetare do te merr Verejtje ose do te perjashtohet nga forumi automatikisht.


  1. Ndalohen temat politike


  • Sa i perket politikes nese ka ndonje lajmë interesant mund ta postoni, e jo me hap tema per politikë Ketu s'ka politikë.


  1. Respekt ndaj STAFFIT te Forumit


  • Staffi i forumit ka nje privilegj te veqante dhe duhet te respektohet. Nese ndokush ofendon dike nga Staffi, automatikisht do te jete i perjashtuar nga Forumi


  1. Nën-Rregullat e Forumeve


  • Duhët të keni shumë kujdes dhe të lexoni nëse ndonje forum ne KaloMir.Com ka rregullat specifike të tijë, si për shembull forumi: "Pyetje & Bisedime", "Reklamo Faqen tuaj". etj etj ...


  1. Nuk pajtoheni me këto rregulla?


  • Nëse ju nuk jeni të pajtimit më këto rregulla, ju bëjmë ftes që të komentoni rregullat duke kontaktuar k1ll3r_@live.com saktësisht se me cilën rregull nuk jeni të pajtimit, dhe të shkruani një zgjedhje tjeter, kjo vlen edhe nqse mendoni se mungon ndonjë rregull tjeter.

   Ora është Wed Jan 16, 2019 5:54 pm